Marjolein Schilperoort, Uw Personal Coach

Dat ben ik, Marjolein Schilperoort. Al meer dan 25 jaar bezig in de sportwereld van fitness en bodybuilding en eigenaresse van de winkel en webshop Body & Fashion in Den Haag. Al vele jaren begeleid ik atleten die aan een wedstrijd mee willen doen, mensen die aan gewichtsbeheersing willen doen en tevens help ik mensen met een lichamelijke beperking om te laten zien dat ook zij veel aan sport en goede voeding hebben.

Een personal coach is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een plan op te stellen aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn/ haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk voeding- en trainingsplan zo belangrijk om je doelen te behalen én te behouden.

Ik werk resultaatgericht en gedurende een langere periode met jou aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Ik ben jouw eigen motivator, inspirator, coach, begeleider, mental coach, vertrouwenspersoon én geef je advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. Tevens organiseer ik personal trainers die een afspraak met jou willen maken om samen met jou te trainen.

De afspraak met mij staat (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. Ik ben namelijk jouw stok achter de deur die jou onvermoeibaar helpt en herinnert aan je doelen.

Investering

Een intakegesprek vormt de basis voor een realistisch trainingsprogramma. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

De kosten van deze investering zullen verrassend meevallen.

Meer weten mij als personal coach?

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een intakegesprek? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met info@bodyandfashion.nl.

       

Body & Fashion

Zilverstraat 37
2544 EJ Den Haag
070 329 0548
info@bodyandfashion.nl